Vanaf 11 mei houdt Tactus spreekuur voor mensen die vragen hebben over het gebruik van verslavende middelen. Voorzorg Noël van Leeuwen is medewerker van de afdeling Voorzorg van Tactus, hij beantwoordt geheel vrijblijvend vragen over middelengebruik.

Hij zegt daar zelf over:” Ik heb veel werkervaring in verslavingszorg en psychiatrie. Ik sluit goed aan bij mensen die middelen gebruiken en nog niet gemotiveerd zijn om iets te veranderen in hun situatie.
Herkent u signalen van middelengebruik bij uw naaste en weet u niet hoe verder? Gebruikt u zelf middelen en vind u het lastig om te minderen of te stoppen? Ondervindt u overlast van iemand in uw omgeving die middelen gebruikt? Dan denk ik graag met u mee.”

De spreekuren zijn eens per veertien dagen op dinsdagmiddagen van 13.00 tot 15.30 uur.

We beginnen op 11 mei daarna op 25 mei, 08 juni, 22 juni, 06 juli, 20 juli, 03 augustus, 31 augustus. 17 augustus is er geen spreekuur ivm vakantie. Op termijn volgen verdere data.

Locatie; gebouw Stichting Het Venster, Elburgerweg 15, 8071TA Nunspeet, ruimte op de begane grond nabij de ingang.

Kom gerust eens binnenlopen voor een kennismaking. Buiten bovengenoemde tijden zijn we bereikbaar op onderstaand telefoonnummer en mailadres. Aan een adviesgesprek zijn geen kosten verbonden.

Noël van Leeuwen
Medewerker team Voorzorg

E-mail: n.vanleeuwen@tactus.nl
Telefoon: 06-109 88 223

Ga naar de inhoud